Bilverkstad

Ringreparationer är en modern bilverkstad med mångårig branscherfarenhet som ställer höga kvalitetskrav på alla tjänster som utförs. Vi håller oss alltid a jour med den senaste utvecklingen inom bilteknik, verktyg och de senaste bilmodellerna. Allt för att kunna erbjuda så bra service som möjligt.

Kontakt


Kontrabasgatan 9
421 50 Västra Frölunda

Tel: 031-709 40 52
Mob: 0702-85 94 05

E-post: info@ringreparationer.se

Kunniga mekaniker med lång erfarenhet

Våra professionella bilmekaniker är måna om att ge din bil den omsorg den förtjänar! Kvalitet och personlig service står alltid i fokus här i verkstaden. Tack våra gedigna kunskaper när det gäller fordon av olika slag kan vi åta oss både enkla och mer komplicerade uppdrag. Vi vet hur man tar hand om en bil!

Brett utbud av produkter och tjänster

Hos oss kan du köpa däck och fälgar från välkända varumärken vilket gör att du kan lita på att få hög kvalitet. Vi säljer till exempel produkter från Hankook och Maloya. Ringreparationer är en mångsidig bilverkstad Göteborg med ett varierat tjänsteutbud och kan till exempel erbjuda bilreparationer, reparation av däck, hjultvätt samt byte av däck.

Pålitlig däckförvaring

Letar du efter en trygg och säker plats att förvara dina däck? Vi tillhandahåller säsongsförvaring av sommar- och vinterdäck vilket gör att du kan spara mycket plats i hemmet. Dina däck är garanterat säkra hos oss och vi ser till att de är redo för användning när du hämtar dem.

Att välja bilverkstad

Det finns en hel uppsjö med bilverkstäder och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Här hittar du några punkter som kan vara bra att ha i åtanke när du letar:

  • Leta upp några verkstäder och ta reda på om de kan ta emot just din bil.
  • Se till att få prisinformation från olika ställen så att du kan jämföra.
  • Hör med bilverkstaden om de följer ditt bilmärkes anvisningar och serviceprogram.
  • Glöm inte bort att få en stämpel i din servicehandbok och begär att få en kopia av serviceprotokollet.

Vi besvarar gärna dina frågor och ser framemot att få reda ut dina funderingar.

Kontakt

Vår bilverkstad finns på Kontrabasgatan 9 i Västra Frölunda, en stadsdel i Göteborg. Kontakta oss gärna vill ha mer information om bilverkstad Göteborg. Ringreparationer är ett flexibelt och serviceinriktat företag som erbjuder drop in.

Bilverkstad Ringreparationer i Västra Frölunda