Bilservice

Ringreparationer har erbjudit bilservice sedan 1914 och har genom åren lärt oss i princip allt som har med bilar att göra. Vi vågar lova att du kan känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss. Din bil tas om hand av skickliga mekaniker som vet hur man ger service bil på bästa möjliga sätt.

Vår policy baseras på följande ledord: kvalitet, effektivitet och personlig service. Det betyder att vi anpassar våra tjänster efter dina behov och att vi arbetar resultatinriktat samtidigt som vi fokuserar på hög kvalitet.

Styrkan i vårt företag är definitivt vårt duktiga team som utför fackmannamässig reparation och service med fokus på bilens bästa.

Kontakt


Kontrabasgatan 9
421 50 Västra Frölunda

Tel: 031-709 40 52
Mob: 0702-85 94 05

E-post: info@ringreparationer.se

Bilservice Västra Frölunda

Alla som arbetar hos Ringreparationer har ett genuint intresse för bilar och utför varje uppdrag med samma engagemang.

Vår bilservice innefattar många olika tjänster och vi erbjuder till exempel:

  • Däckreparation
  • Hjulbalansering
  • Däckskifte
  • Hjultvätt
  • Sommar- och vinterförvaring av däck

Vi utför även olika sorters bilreparationer och kan bland annat åta oss lagning av avgassystem, bromsar och styrleder. Unna din bil bilservice Göteborg.

Produkter av högsta kvalitet

Köp dina däck och fälgar hos Ringreparationer! Vi väljer våra produkter med stor omsorg och har riktat in oss på personbilar och lätta lastbilar. I vår verkstad kan du till exempel köpa däck och fälgar från marknadsledande varumärken som LM och PL.

Bilens behov av service

Det är härligt att äga en bil men det innebär även ansvar och en del arbete. Ett bilköp är för det mesta en stor investering och därför vill man naturligtvis att fordonet ska hålla så länge som möjligt.

Vad ska man tänka på när det gäller bilservice? Vi har samlat några punkter som kan vara till hjälp:

  • Titta i servicehäftet som tillhör din bil. Där hittar du information om hur ofta just din bilmodell bör få bilservice.
  • Tänk på att servicebehovet styrs av hur mycket du använder din bil.
  • Verkstaden ska lämna ett serviceprotokoll där det finns information om alla servicepunkter samt eventuella tekniska brister på bilen.

Vi på Ringreparationer delar gärna med oss av våra kunskaper och ser framemot att få reda ut dina funderingar.

Kontakta oss

Vår verkstad finns på Kontrabasgatan 9 i Västra Frölunda, en stadsdel i Göteborg. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill ha mer information om service bil. Ringreparationer tror på flexibilitet och erbjuder därför drop in.

Bilservice Ringreparationer i Västra Frölunda